top of page
IMG_4070.jpg

Sommarkonferens Åsa 2015

Noonanföreningens nittonde läger hölls på Löftadalens folk- högskola i Åsa. 70 av oss medlemmar reste från hela landet för att delta. Några har varit med sedan starten och för andra var med för första gången. På bilden ovan ser ni Simon, Anton, Isa och Ellinor som känt varandra länge

Jag tror att alla medlemmar kan vittna om den fina gemenskap man känner när vi träffas. Som vanligt samlades vi under onsdagseftermiddagen och skildes åt efter frukost på söndagen. Jovanna Dahlgren från Drottning Silvias barnsjukhus föreläste för oss om Noonanforskningen. Capoeira, yoga och bild och form stod på programmet, och på fredag eftermiddag var det fria aktiviteter. Några åkte till Tjolöholm, andra till Grimetons radiostation och för shoppingsugna var det nära till Ullared.

 

På lördagen bar det av mot Liseberg. En hel karavan körde från Åsa till Göteborg. Vi hade vädret på vår sida, så det blev en jätte härlig dag som avslutades hemma på skolan med grillbuffe och marängswiss. På kvällen fick vi fint besök av Ellen och Dan, två noonansyskon som funnit varandra i föreningen..

 

Lina höll också ett jätte fint tal som berörde. Vi är glada att Sune och Lina och andra som varit med länge i föreningen försätter att engagarea sig. Det är så viktigt för oss som inte varit med lika länge. Lina är en fantastisk ambassadör för vår förening och Noonans Syndrom. Vi vill också Tacka Annika och Micke som höll i Capoeiran och yogan.

 

Här följer ett par sidor med bilder från lägret.

IMG_4004.jpg
IMG_4031.jpg
IMG_4016.jpg
IMG_4044.jpg
IMG_4092.jpg
IMG_4055.jpg
IMG_4088.jpg
IMG_3965.jpg
IMG_3961.jpg
IMG_4019.jpg
IMG_4068.jpg
IMG_3983.jpg
IMG_4014.jpg
bottom of page