VÄLKOMMEN till Svenska Noonanföreningen!

 

Alla som på något sätt har intresse av Noonans syndrom är välkomna att bli medlemmar. Man måste inte ha någon diagnosbärare i familjen: stödfamiljer, släktingar och vänner är välkomna att bli medlemmar. Om man inte vill bli fullvärdig medlem så kan man bli stödmedlem. Som stödmedlem har man ingen rösträtt vid årsmötet, men man får information om föreningens verksamhet.

 

Så här gör du:

 

Fyll i formuläret här och skicka in det direkt. Hela familjen brukar bli medlemmar, därför vill vi ha namn, födelsedata, e-post och uppgifter om huruvida man är diagnosbärare (alltså om man har Noonans syndrom), för alla medlemmar i hushållet.

När vi har fått dina uppgifter kommer du att få ett välkomstbrev, Noonan Nytt och vår film Vi med Noonan på posten. 

Det går naturligtvis också att bli medlem genom att kontakta föreningen per telefon eller brev.

 

 

Lägre medlemsavgift första året

 

Nya medlemmar får 200 kr i rabatt för första medlemsåret. Detta gäller även ungdomar som flyttar hemifrån och som tidigare varit familjemedlemmar. Inbetalningskort på medlemsavgiften skickas ut i februari följande år. Övriga familjemedlemmar ska dock betala 75 kronor per person.

 

Vad innebär ett medlemskap?

 

Som fullt betalande medlem får man vår tidning NoonanNytt hemskickad 4ggr/år. Man blir också inbjuden att delta i vårt årliga familjeläger och i andra aktiviteter som föreningen arrangerar.

NATURLIGTVIS går det även att ge bidrag till föreningen om man så önskar. Gör då bara en inbetalning på bankgiro 433-0353 eller Swisha på 123 160 14 34 och skriv på inbetalningskortet att det är ett bidrag. Glöm inte att ange avsändare!

 

Medlemsavgifter 2022:

 

Huvudmedlem 200 kr *
Familjemedlem 75 kr **
Stödmedlem 150 kr

*Huvudmedlem är den som står som mottagare av NoonanNytt. Huvudmedlem samt familjemedlem över 18 år har rösträtt på årsmötet förutsatt att medlemsavgiften är betald.
**Med familjemedlemmar avses personer som bor hos en huvudmedlem.

Postadress:

Svenska Noonanföreningen, 

C/O Minpostbox.nu 1193

Brahegatan 1

415 14 Göteborg

Bankgiro: 433-0353

Swish 123 160 14 34
E-post: info@noonanforeningen.se