top of page

Malins berättelser

Helgen den 25-27 Mars åkte jag & Mamma till Göteborg för att tillbringa 3 dagar på Göteborg horse show och bo på hotell. Under denna helg i Skandinavium ck jag träffa kändisar och få autografer och så klart ta kort tillsammans med Rolf-Göran Bengtsson , Malin Baryard , Peder Fredricsson och Patrik Kittel. Det var så klart roligt att få träffa sina idoler inom ridsport det

Student

Lördag 30 maj började det med studentfrukost på internatet där jag bodde. Kl 11 var det dags för stu- dentavslutning i kyrkan med övriga studenter med betygsutdelning där jag ck mitt betyg. Efter kyr- kan åkte vi tillbaka till skolan där vi åt en n stu- dentlunch tillsammans med studenter, skolpersonal och personal från internatet. Kl 15 var det dags för utspringet från gymnasiet. På utsläppet togs jag emot av familj, släkt och vänner. Så klart åkte vi lastbils ak efter utspringet. Sedan bar det av hem till mig där jag möttes av många gäster som kom- mit för min skull. Där jag särskilt minns pappas na tal han höll till mig inför alla mina gäster. Det här är en dag man aldrig glömmer bästa dagen i mitt liv att få ta studenten.

Strömstads Lucia

I år var det uttagning till Strömstads lucia så de som var intresserade ck komma och prov- sjunga och det var till en början bara jag som kom men jag lyckades att få med 6 tjejer till så vi blev 7 tjejer. I år så skulle de lotta bland oss 7 luciakandidater vem som skulle bli årets Lucia och få äran att bära kronan, men alla 6 tjejer sa att de inte ville lotta utan de tyckte jag skulle få äran att få bli årets lucia i Strömstad efter- som det var jag som gjorde så Strömstad ck sitt Luciatåg. Måndag 12 december klockan 19 var det dags för kröning i Strömstads kyrka där jag ck ta emot kronan med levande ljus i inför fullsatt kyrka.

På själva lucia dagen 13 december var det dags för Lusseturné i Strömstad då vi började klockan 9:00 och höll på till klockan 18:30 då vi åkte runt och sjöng på alla äldreboendena och på Strömstad nya galleria, så totalt var vi runt på 8 olika platser under hela dagen. Detta är ett nt minne man har fått uppleva och kommer minnas länge av.

 

Malin Johansson 

bottom of page