top of page

Noonanhäng 2013

Vi var ett glatt gäng som samlades i Alingsås för en diagnosträff. Vi anlände till Alingsås på fredagkvällen där Elisabeth tog emot oss. När vi fått våra rum åkte vi till restaurang Delideli där vi åt en god middag.

 

På lördagen promenerade vi till centrum, det blev först lite shopping på Baldershage en jätte mysig inredningsbutik och så lite fika på Nygrens Café.

Sedan bar det av mot bowlinghallen. Vi delades upp i två lag och körde bowling i en och en halv timma det kändes i benen efteråt men oj vad kul vi hade. Därefter blev det en välförtjänt lunch då också Göran Tingström anslöt. Göran höll senare ett föredrag för oss andra. - Från särskola till arbetsliv.

 

Vi åt middag på vandrarhemmet på kvällen och fick besök av Petra och hennes man Martin vilket gav jubel. Jätte kul att Ni kunde komma förbi.

Till frukost innan hemresan hade vi en kort utvärdering. Vi undrade om det fanns idéer till nästa träff och det fanns det gott om. Det sprudlade av förslag så nu har vi många bra tips till nästa gång. Vi kom också fram till att döpa träffarna till Diagnoshäng tack vare Sara.

 

Tack Elisabeth för att Du ordnat så bra och Tack Leo för att Du var vår guide.

IMG_3729.jpg
bottom of page