top of page

En ny stad, en flytt och ett besök på Melodifestivalen

Hej på er

Hoppas ni alla mår bra där ute!

 

Nu tänkte jag berätta lite om vad jag pysslat med på sistone. För två år sedan så tog jag mitt pick och pack och lämnade de smålänska skogarna för att se vad västkusten och Göteborg hade att erbjuda. Där stannade jag ett år, närmare bestämt till förra hösten och september. Då packade jag ner all min bråte och mina na klänningar för att återgå till östkusten men denna gång till vår vackra huvudstad Stockholm. Så jag, mamma och pappa åkte med ett fullproppat släp och två bilar från Lödöse, Göteborg för den slutgiltiga destinationen Stockholm och Hässelby. Efter många mil på vägen, några tusen yttkartonger att packa upp, lite möbler att skruva ihop så var vi äntligen klara och lägenheten blev så otroligt fin.

När allt detta var klart och jag hade kramat om mamma och pappa tusen gånger så började

de åka tillbaka till de smålänska skogarana. <3 <3

 

Nu började det riktigt stora jobbet! Just att hitta ett jobb. Att söka jobb är inte alltid det lättaste, det krävs många timmar av att leta upp de jobb du vill söka, skriva CV, skicka allt. Och sen det som är mest nervöst men ändå det roligaste, att gå på intervjuer. Under 3 veckor åkte och gick jag nog över hela Stockholm kändes det som, för att söka en massa olika jobb. Jag var nog på...ja säkert mer än tio olika intervjuer under dessa 3 veck- or. Det var tufft men jag hade bara en målbild i huvudet och det var att få skriva kontrakt på ett jobb. Tillslut ck jag ett städjobb en timme från mig. Och under tiden fortsatte jag att söka er och er jobb. En månad gick på städjobbet och en eftermiddag ck jag ett samtal jag inte glömmer i första taget.

Det var från ett jobb jag hade sökt under sommaren, ett jobb jag verkligen ville ha. Ett drömjobb!!

Jag gick på intervju och nu hade jag två jobb. Jag valde då att avsluta städjobbet för att ge 100 % på mitt drömjobb som var en receptionstjänst och dessutom ingick det att vara teatervärdinna för olika evenemang.

Och tack vare att jag aldrig gav upp och att jag hela tiden trodde på mig själv så kan jag idag stolt berätta att jag har bästa jobbet man kan ha!!

 

Vad du än tar dig för i livet om det handlar om att söka jobb, börja plugga jag vad det än må vara. Lova mig en sak! Sluta aldrig tro på dig själv. Du är fantastisk och klarar precis vad du vill så länge du tror på dig själv, sluta aldrig drömma eller följa dina drömmar! 

Sen tänkte jag berätta om ett riktigt roligt äventyr jag var på för ett tag sedan. Då besökte jag nämligen Friends Arena och nalen av Melodifestivalen. Det var bland det häftigaste jag sett i hela mitt liv. Hela arenan bubblade av glädje, kärlek, musik och en underbar stämning, så jag satt där på parkett, viftade med min ballong och bara sjöng och kunde knappt sitta stilla. Det var en kväll som jag har svårt att beskriva med ord.

 

En magisk kväll jag defenitivt tänker uppleva igen!!

 

Ja detta var allt från mig
Ha en jätte fin vår allihop Tjillevippen 

bottom of page